top of page
  • Steve Michiels

5 effectieve manieren om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten met video

Video is een krachtig hulpmiddel om uw bedrijf in de kijker te zetten en uw potentieel doelpubliek te bereiken. In deze blogpost delen we vijf manieren waarop u video kunt gebruiken om uw bedrijf te promoten en uw merk te versterken.

1. Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvergadering met verschillende mannen en vrouwen in een vergaderzaal

Een bedrijfsvideo is een geweldige manier om uw bedrijf te presenteren en uw publiek een kijkje achter de schermen te geven. Laat uw medewerkers zien en vertel over de geschiedenis, missie en visie van uw bedrijf. Een bedrijfsvideo kan worden gebruikt op uw website, social media kanalen en in presentaties. Het geeft uw potentiële klanten het gevoel dat ze het bedrijf kennen en weten hoe het er aan toe gaat. Dit zorgt meteen voor een vertrouwensband tussen uw bedrijf en de potentiële klant.


 

2. Productvideo

Klinkende tassen koffie en een home made ice tea

Een productvideo is een uitstekende manier om uw producten te laten zien en te demonstreren. Leg uit hoe uw product werkt en wat de voordelen zijn. Dit kan uw potentiële klanten helpen bij het nemen van een aankoopbeslissing. Plaats uw productvideo op uw website, social media kanalen en productpagina's en laat de uw potentiële klanten uw product alvast online ontdekken.


 

3. Klantgetuigenissen

Man geeft interview op camera voor een Belgisch wielertruitje

Klantgetuigenissen, ook wel testimonials genoemd zijn een krachtige manier om de waarde van uw producten of diensten te benadrukken. Laat uw tevreden klanten aan het woord en vraag hen om te vertellen over hun ervaringen met uw bedrijf. Plaats deze video's op uw website, social media kanalen en in e-mailmarketingcampagnes. Want een 'echt' mens horen en zien vertellen hoe tevreden hij of zij is over je dienst of product wekt vertrouwen.

 

4. Instructievideo's

Vrouw maakt home made gevulde pasta

Instructievideo's zijn handig voor het uitleggen van complexe procedures of het tonen van stap voor stap instructies. Dit kan uw klanten helpen om uw producten of diensten beter te begrijpen en te gebruiken. Plaats uw instructievideo's op uw website, YouTube-kanaal en social media kanalen. Op deze manier toont u aan de buitenwereld uw kennis over uw diensten of uw product. Dit zorgt dat uw potentiële klant meteen meer vertrouwen krijgt in een samenwerking.


 

5. Evenementvideo's

Groot bedrijfsevent vanuit de lucht

Als uw bedrijf evenementen organiseert, is het een goed idee om video's te maken van deze evenementen. Dit kan helpen om uw evenementen te promoten en uw publiek te betrekken bij uw merk. Plaats uw evenementvideo's op uw website, social media kanalen en e-mailmarketingcampagnes en toon aan de buitenwereld dat er veel mensen naar uw evenementen komen en dus ook vertrouwen hebben in uw bedrijf.
Kortom, video is een geweldig hulpmiddel om uw bedrijf te promoten en uw merk te versterken. Door gebruik te maken van bedrijfsvideo's, productvideo's, klantgetuigenissen, instructievideo's en evenementvideo's kunt u uw publiek betrekken en uw bedrijf in de kijker zetten. Wanneer u begint met het maken van video's, zorg er dan voor dat u zich richt op het vertellen van een verhaal dat uw publiek zal aanspreken en betrekken. Bent u zelf op zoek naar een professionele video? Neem dan contact op met Media Hunger Productions. We helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op. Klik hier.

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page